Bonus Quotex: Si të merrni promovimin

Bonus Quotex: Si të merrni promovimin
 • Periudha e promovimit: Asnjë kufizim
 • Promovimet: 100% Bonus depozite
Nëse jeni duke kërkuar për një platformë tregtare të besueshme dhe fitimprurëse, një platformë që ofron bonuse dhe shpërblime për përdoruesit e saj, atëherë Quotex mund të jetë zgjidhja perfekte për ju. Quotex është një ndërmjetës i opsioneve binare që ofron një larmi aktivesh, të tilla si çifte monedhash, mallra, aksione dhe kriptomonedha. Quotex gjithashtu ofron një shumëllojshmëri bonusesh për përdoruesit e tij për të përmirësuar përvojën e tyre tregtare. Në këtë artikull, ne do t'i hedhim një vështrim më të afërt programit të bonusit Quotex dhe se si mund të përfitoni prej tij për të maksimizuar fitimet tuaja.


Çfarë është Bonusi Quotex

Bonusi Quotex është një ofertë promocionale që Quotex u jep klientëve të saj si një mënyrë për t'i shpërblyer ata për besnikërinë dhe aktivitetin e tyre. Bonusi Quotex mund të përdoret për të rritur kapitalin tuaj tregtar dhe për të rritur fitimet tuaja.

Ekzistojnë dy lloje të bonusit Quotex: bonus depozite dhe bonus pa depozite.
 • Bonusi i depozitës është një përqindje e shumës së depozitës tuaj që Quotex shton në gjendjen e llogarisë tuaj.
 • Bonusi pa depozitë është një shumë fikse parash që Quotex ju jep falas, pa kërkuar asnjë depozitë.

Si të merrni Bonus Quotex

Quotex ofron një program të gjerë bonusesh që përbëhet nga bonuse dhe promovime të shumta që synojnë rritjen e llogarive tregtare të tregtarëve. Ndër bonuset që mund të merren në Quotex janë Bonusi i Mirëseardhjes, Bonusi i Depozitave dhe Tregtimet pa Rrezik, të gjitha të synuara për të rritur normat e suksesit të tregtarëve. Le të thellohemi më thellë në secilin prej këtyre bonuseve.
 1. Bonusi i mirëseardhjes: Bonusi i mirëseardhjes është një ofertë ekskluzive që është e disponueshme për përdoruesit e rinj që regjistrohen me Quotex për herë të parë. Për t'u kualifikuar për bonusin e mirëseardhjes, duhet të krijoni një llogari të re dhe të bëni depozitën tuaj të parë. Shuma e bonusit ndryshon dhe mund të jetë deri në 100% të depozitës fillestare, në varësi të shumës së depozitës. Për shembull, një depozitë $100 mund të rezultojë në një bonus deri në $100.

 2. Bonusi i depozitave: Bonusi i depozitave është një tjetër bonus që është i disponueshëm për përdoruesit e Quotex. Ky bonus u ofrohet përdoruesve që bëjnë një depozitë në llogarinë e tyre tregtare. Shuma e bonusit varet nga shuma e depozitës dhe mund të variojë nga 10% në 35% të shumës së depozitës. Për shembull, nëse depozitoni 500 dollarë, mund të merrni një bonus deri në 175 dollarë.
  Bonus Quotex: Si të merrni promovimin
  Bonusi i depozitave në aplikacionin Quotex
  Bonus Quotex: Si të merrni promovimin

 3. Tregtime pa rrezik: Bonusi i tregtisë pa rrezik është një bonus unik që ofrohet nga Quotex. Me këtë bonus, ju mund të bëni një tregti pa rrezikuar asnjë nga paratë tuaja. Nëse tregtia është e suksesshme, ju mund të mbani fitimet. Nëse tregtia është e pasuksesshme, Quotex do të kthejë shumën e tregtisë në llogarinë tuaj. Ky bonus është një mënyrë e shkëlqyer për të provuar strategji të reja tregtare pa rrezikuar paratë tuaja.


Si të tërhiqni para nga bonusi Quotex

Ju nuk mund ta tërhiqni vetë shumën e bonusit derisa të plotësoni kërkesën e qarkullimit. Kërkesa e qarkullimit është sasia e vëllimit të tregtimit që duhet të gjeneroni përpara se të tërhiqni bonusin. Kërkesa e qarkullimit për bonusin e depozitës është 100 herë më shumë se shuma e bonusit. Për shembull, nëse merrni një bonus depozite prej 100 dollarësh, duhet të tregtoni vëllim me vlerë 10,000 dollarë përpara se të mund të tërhiqni bonusin.
Bonus Quotex: Si të merrni promovimin


Si mund të maksimizoni përfitimet e programit Bonus të Quotex

Bonusi Quotex është një mundësi e shkëlqyer për të rritur kapitalin dhe fitimet tuaja tregtare. Sidoqoftë, duhet të jeni të zgjuar dhe strategjik për mënyrën se si e përdorni atë. Këtu janë disa këshilla se si të përfitoni sa më shumë nga bonusi Quotex:
 • Zgjidhni përqindjen e duhur të bonusit për shumën tuaj të depozitës. Nëse keni një shumë të vogël depozite, mund të dëshironi të zgjidhni një përqindje më të lartë bonus për të rritur bilancin tuaj. Nëse keni një shumë të madhe depozite, mund të dëshironi të zgjidhni një përqindje më të ulët bonusi për të zvogëluar kërkesën e qarkullimit.
 • Përdorni bonusin Quotex me mençuri dhe përgjegjësi. Mos tregtoni me më shumë se 5% të bilancit të llogarisë suaj për tregti. Mos e teproni ose mos ndiqni humbjet. Ndiqni planin tuaj të tregtimit dhe rregullat e menaxhimit të rrezikut.
 • Mësoni dhe përmirësoni aftësitë tuaja tregtare. Quotex ofron materiale edukative falas, si mësime video, webinare, artikuj dhe strategji. Ju gjithashtu mund të përdorni llogarinë demo për të praktikuar aftësitë tuaja tregtare pa rrezikuar para të vërteta.
 • Përfitoni nga promovimet dhe veçoritë shtesë të Quotex, të tilla si pjesëmarrja në turne ose konkurse për çmime në para dhe përdorimi i sinjaleve dhe treguesve për të përmirësuar performancën e tregtimit.

Përfundim: Bonusi Quotex rrit kapitalin tuaj tregtar dhe rrit fitimet tuaja

Quotex është një nga ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në treg sot. Ai ofron një gamë të gjerë asetesh, pagesa të larta, ekzekutim të shpejtë dhe ndërfaqe miqësore për përdoruesit. Ai gjithashtu ofron një program bujar bonus që mund t'ju ndihmojë të rrisni kapitalin dhe fitimet tuaja tregtare.

Sidoqoftë, duhet të kuptoni se si funksionon bonusi Quotex dhe si ta përdorni atë në mënyrë efektive. Ju duhet të zgjidhni përqindjen e duhur të bonusit për shumën tuaj të depozitës, të përdorni bonusin Quotex me mençuri dhe përgjegjësi, të mësoni dhe përmirësoni aftësitë tuaja tregtare dhe të përfitoni nga promovimet e tjera.
Thank you for rating.