Quotex бонус: Како да ја добиете промоцијата

Quotex бонус: Како да ја добиете промоцијата
 • Период на промоција: Без ограничување
 • Промоции: 100% бонус за депозит
Ако барате сигурна и профитабилна платформа за тргување, платформа која нуди бонуси и награди за своите корисници, тогаш Quotex може да биде совршен избор за вас. Quotex е брокер за бинарни опции кој нуди различни средства, како што се валутни парови, стоки, акции и криптовалути. Quotex исто така нуди различни бонуси на своите корисници за да го подобрат нивното трговско искуство. Во оваа статија, ќе ја разгледаме одблизу програмата за бонус Quotex и како можете да ја искористите за да го максимизирате вашиот профит.


Што е Quotex бонус

Quotex бонусот е промотивна понуда што Quotex им ја дава на своите клиенти како начин да ги награди за нивната лојалност и активност. Quotex бонусот може да се користи за зголемување на вашиот трговски капитал и зголемување на вашиот профит.

Постојат два вида бонус Quotex: бонус за депозит и бонус без депозит.
 • Бонусот за депозит е процент од износот на вашиот депозит кој Quotex го додава на состојбата на вашата сметка.
 • Бонусот без депозит е фиксна сума на пари што Quotex ви ја дава бесплатно, без да бара никаков депозит.

Како да добиете бонус Quotex

Quotex обезбедува обемна програма за бонуси која се состои од повеќе бонуси и промоции насочени кон подобрување на трговските сметки на трговците. Меѓу бонусите што може да се добијат на Quotex се бонус за добредојде, бонус за депозит и тргување без ризик, сите наменети да ги зголемат стапките на успех на трговците. Ајде да истражуваме подлабоко во секој од овие бонуси.
 1. Бонус за добредојде: Бонус за добредојде е ексклузивна понуда што е достапна за новите корисници кои се регистрираат со Quotex за прв пат. За да се квалификувате за бонусот за добредојде, треба да креирате нова сметка и да го направите вашиот прв депозит. Износот на бонусот варира и може да биде до 100% од почетниот депозит, во зависност од износот на депозитот. На пример, депозит од 100 долари може да резултира со бонус до 100 долари.

 2. Бонус за депозит: Бонус за депозит е уште еден бонус што е достапен за корисниците на Quotex. Овој бонус им се нуди на корисниците кои вложуваат депозит на нивната трговска сметка. Износот на бонусот зависи од износот на депозитот и може да се движи од 10% до 35% од износот на депозитот. На пример, ако депонирате 500 долари, можете да добиете бонус до 175 долари.
  Quotex бонус: Како да ја добиете промоцијата
  Бонус за депозит на апликацијата Quotex
  Quotex бонус: Како да ја добиете промоцијата

 3. Трговија без ризик: Бонусот за занаети без ризик е уникатен бонус што го нуди Quotex. Со овој бонус, можете да направите трговија без да ризикувате какви било сопствени пари. Ако трговијата е успешна, можете да го задржите профитот. Ако трговијата е неуспешна, Quotex ќе го врати износот на тргувањето назад на вашата сметка. Овој бонус е одличен начин да испробате нови стратегии за тргување без да ги ризикувате вашите сопствени пари.


Како да повлечете пари од бонусот на Quotex

Не можете да го повлечете самиот износ на бонусот додека не го исполните условот за промет. Условот за промет е износот на обемот на тргување што треба да го генерирате пред да можете да го повлечете бонусот. Условот за промет за бонус за депозит е 100 пати поголем од износот на бонусот. На пример, ако добиете бонус за депозит од 100 долари, треба да тргувате со волумен од 10.000 долари пред да можете да го повлечете бонусот.
Quotex бонус: Како да ја добиете промоцијата


Како можете да ги максимизирате придобивките од бонус програмата на Quotex

Quotex бонусот е одлична можност да го зголемите вашиот трговски капитал и профит. Сепак, треба да бидете паметни и стратешки за тоа како го користите. Еве неколку совети за тоа како да го извлечете максимумот од бонусот на Quotex:
 • Изберете го вистинскиот бонус процент за износот на вашиот депозит. Ако имате мал износ на депозит, можеби ќе сакате да изберете повисок процент на бонус за да го зголемите вашето салдо. Ако имате голем износ на депозит, можеби ќе сакате да изберете помал процент на бонус за да го намалите барањето за промет.
 • Користете Quotex бонус мудро и одговорно. Не тргувајте со повеќе од 5% од состојбата на вашата сметка по трговија. Не претерувајте и не бркајте загуби. Следете го вашиот план за тргување и правилата за управување со ризик.
 • Научете и подобрете ги вашите вештини за тргување. Quotex нуди бесплатни едукативни материјали, како што се видео упатства, вебинари, статии и стратегии. Можете исто така да ја користите демо сметката за да ги вежбате вашите вештини за тргување без да ризикувате вистински пари.
 • Искористете ги предностите на дополнителните промоции и функции на Quotex, како што се учество на турнири или натпревари за парични награди и користење сигнали и индикатори за подобрување на перформансите на тргувањето.

Заклучок: Quotex Bonus го зголемува вашиот трговски капитал и го зголемува вашиот профит

Quotex е еден од најдобрите брокери за бинарни опции на пазарот денес. Тој нуди широк спектар на средства, високи исплати, брзо извршување и кориснички интерфејс. Исто така, нуди дарежлива програма за бонус што може да ви помогне да го зголемите вашиот трговски капитал и профит.

Сепак, треба да разберете како функционира бонусот Quotex и како ефикасно да го користите. Треба да го изберете вистинскиот процент на бонус за износот на вашиот депозит, да го користите Quotex бонус мудро и одговорно, да научите и да ги подобрите вашите вештини за тргување и да ги искористите другите промоции.
Thank you for rating.